oj glömde visst bort bloggen lite..

Hade tänkt skriva ut bilder vi tagit och kollar därför igenom alla våra bilder vi tagit detta året. Vi började i mars och man kan se tydligt hur mycket bättre vi har blivit, från att ha i stort sett alla bilder suddiga och inte så direkt fina över huvud taget till förra shooten där i stort sett alla bilder blev bra. Men hittade även en del bilder som var riktigt bra redan då som jag tycker är lite konstigt att vi inte har lagt upp, som denna som är på Elin som Hanna tog i april vid västra hamnen. Ingen redigering över huvud taget i bilden :)
Eller på Hanna i Juni, VILL HA SOMMAR!
Har hittat fler så kanske uppdaterar med lite gamla bilder nu tills vi sticker ut igen. Som en uppdatering varför inget händer är för just nu väntar vi på snön, den har redan varit här, men den försvann innan vi hann få tillräckligt fint väder och när det var fint väder, var det inte fint när vi gick ut. Jaja får gå tillbaka till "arbetet" nu :)
 
~~ Felicia ~~

summer dreams


christmas lights

Coldplay – Christmas Lights
 

and I wake up, to your sunset

Bild från Malta. Mellieha bay syns i det nedre högra hörnet. :) Ta mig tillbaka till sommar, please. /Hanibanani

taking pictures of you

Den enda anledningen till att jag såg fram emot vintern litegrann var att jag skulle få ta jättefina bilder på naturen och allting skulle va så himla fint. HAHA, fel. Himlen och landskapet smällte ihop och allting blev bara... vitt? Aja, ska dra ut Elin och Felicia på photoshoot snart, då det är mycket roligare att fota människor än bara natur.
Idag var jag ute i ungefär en timme och frös nästan ihjäl; kom hem med noll användbara bilder. (Förutom den här ovanför som inte är så jätteintressant...) 
The Kooks – Taking Pictures Of You

hejdå höst, hej vinter

Hejdå, nu går jag i ide och stannar där till snön har smällt och solen skiner igen... /Hannapanna

RSS 2.0