You got this spell on me


Den 29 Januari, en stor viktig dag!


Blev Hanno bilder idag, men det är inte det som är det viktiga idag! JUSTIN SLÄPPTE SITT NYA ALBUM IDAG! Herregud så otroligt fina låtar! Be alright står fortfarande på min topplista och den nya akustiska är bara ännu mer underbar. Eftersom låten finns i Justins Vevo kanal går den inte dela men ni kan kolla in den här : http://www.youtube.com/watch?v=fdYor70HGVc och nu lyssnar ni på den! annars...
/Felicia obviosly

Everything's gonna' be alright


Ice and Snow behind the bars


Not really sure if i should show this one...

 
Edit: HAHA jag pallar inte...Asså. Nej. Jag skämmer ut mig själv haha /HANNA

it's freakingly cold outside

If you didn't know, snow is pretty freaking cold. Here are two pictures from today and there are more to come. Soooooo keep on visiting because I know you want to! Det hade varit gulligt om ni ville kommentera också. :)

gracious


ur road

Bild tagen av Felicia och redigerad av moi. Yey. Antagligen min favoritbild av alla vi tog igår, och jag vet verkligen inte varför. (?)
Sameblod – UR Road

your dreams will come and they'll take you away

Good Charlotte – Harlow's Song (Can't Dream Without You)

never seen that one before

Felicia tycker att jag alltid äter föremål på bilder. Alltså jag fattar inte?

Gott nytt år!

På er allihopa. På bloggen har vi inte skaffat några direkt löften, men jag vet inte om jag nämde det i det förra inlägget (det gjorde jag inte) men jag och Hanna ska bli mer aktiva på youtube, mest göra Tags och Challenges för att typ bli bekväma med det sen ser vi vad som händer haha.Vi gjorde en best friend tag som egentligen inte gick så bra, men visar den ändå.
http://www.youtube.com/watch?v=REeC8Z6TB9w
Ändå 40 visningar och vi har kollat på videon vars en gång, waow vad vi är stolta!
Uppdateringen på både instagram, blogg och youtube är dåligt för oss och vi kan fortfarande klydda på vårt härliga land, host.
Uppdaterar med vår absolut första bild tillsammans! Hanna tog den när vi precis hade kommit fram till ett ställe vi skulle fota på och kameran behövdes bara testas först, resultatet blev ändå riktigt bra tycker jag :)!

RSS 2.0