and when the night arrives

Two more pictures. Yey! :)

photoshoot footage

Preparation and some unseen photos!

skin of the night

Två bilder till från igår - dessa bilder är dock redigerade. (Kontrast och ljus)

on top of the world

Two unedited pictures from today - more to come. Stay tuned!

uhm yes we get bored sometimes

We got an idea - we're going to post more videos like this (haha probably not like this). Vi kommer filma när vi är på photoshoots och köra videoklippserie under namnet "through our eyes", så att folk (de få som faktiskt kollar vår blogg) kan få en inblick i vår vardag. 
Nu under tiden vi ska göra vårt hemkunskapsprojekt kommer vi även få mycket som inte kommer att användas över, som vi kommer klippa ihop som bloopers. Vill ni se?;)

life's too short to even care at all

This picture is taken by Elin and edited by me (Hanna).
One more picture from the shoot we had yesterday. I just realized that I have to make some changes on the blog, but I'm too lazy to fix it today (our little presentation and our header. I got no ideas right now, haha..)

you can't fly unless you let yourself fall

 
Three pictures from the shoot we spontaneously decided to have today. We've also got an upcoming shoot, but I won't go into further details. We have to make som calls and set everything up and make sure that it's okay.
I'm also happy to be the one telling you some great news! Elin, the girl on the top image, is now also a owner of this blog. We really hope that this will make our blog much better!
 
//Tre bilder från den spontana fotorundan vi bestämde oss för att ha idag. Vi har också en fotografering på gång, men jag kommer inte gå in på detaljer. Vi behöver göra några samtal och fixa allting och göra oss säkra på att det är okej.
Jag är också väldigt glad att vara den som berättar några glada nyheter för er! Elin, tjejen på översta bilden, är nu också en delägare av den här bloggen. Vi hoppas verkligen att bloggen och uppdateringen kommer förbättras!//

butterfly fly away

Gick in på min gamla dator idag och hittade några bilder jag inte har visat, som jag tog under sommarlovet. Brukar underhålla mig i flera timmar med att springa barfota runt i gräset och jaga fjärilar för att fånga det perfekta ögonblicket på bild. Och allting blir fint i svartvitt, därför får bilderna vara svartvita. / Hanna

let us stay young

Ingen redigering! Felicia som säger att hon inte blir bra på bild (???????). Finfint! :D /Hanna
 

Hurry up, we're dreaming

Drog ut på en liten photoshoot idag, men kom inte hem med lika bra resultat som vi hade hoppats på. Aja, här är lite försmak på bilderna som kommer komma senare. Jag har inte hunnit/orkat redigera de andra bilderna än. Felicia fotade mer den här gången och jag stod framför kameran. "Stod"... Host.. Jag sprang mer runt som en förvirrad höna :) /Hanna

we're like diamonds in the sky

Tidiga morgonar har sina fördelar - den otroligt fina himlen är en av dem! Kunde inte låta denna vackra morgonhimmel försvinna ur mina händer! Jag är otroligt svag för solnedgång och soluppgång! /Hanna

tagen under en gammal photshoot

En bild som vi tog för att kunna skryta om att vi var jättefina och hade en photoshoot. Instagram is tha shiet! By the way, I don't think anyone have missed it, but you can follow us; ohinspired. Vi kommer börja lägga ut bilder som endast läggs ut där och inte på bloggen. Låter bra va?:)

RSS 2.0